Werk met mij

Ik geef mijn werkzaamheden vorm op verschillende manieren

Hieronder lees je wat ik voor je kan betekenen en hoe je met mij kan werken. 

Nicolien-Lettinga-Aanbod-Innerlijk-Kind-Moederschap-Persoonlijke-Groei-Opvoeden
Nicolien-Lettinga-Aanbod-Innerlijk-Persoonlijke-Groei

Innerlijk

Ik laat los wie ik was om te worden wie ik ben

Het lukt je niet om die connectie met jezelf te (her)vinden en/of te behouden. Daar waar je soms zou willen verstillen en vertragen, zodat je je intuïtie (weer) kan horen, stuit je steeds op innerlijke ruis. Een wirwar van gedachten, gevoelens en patronen die je onrustig maken en zorgen voor een gebrek aan overzicht en helderheid. Je ziet niet waar te beginnen met het ‘ontwarren van je innerlijke wirwar’ en dat houdt je steeds op de plek waar je nu bent, terwijl je eigenlijk verlangt naar (innerlijke) rust, helderheid, verbinding, plezier, energie en groei.

Nicolien-Lettinga-Geboorte-van-een-moeder

Innerlijk & Kind

Groeien in het ouderschap door de weg naar binnen te bewandelen

Hoe zou het voor je zijn om jezelf niet te verliezen in het ouderschap, maar te ontdekken wie jij in de kern bent (als ouder) en deze plek volledig in verbinding in te nemen? Zodat je je vanuit deze kern ook weer kan verbinden met je kind(eren) en de wereld om je heen. Ontdekken wie jij zelf bent (als ouder) brengt (innerlijke) rust, zelfvertrouwen en een nieuwe balans. Het zorgt dat je meer kan genieten van alles dat het ouderschap ook brengt.

Nicolien-Lettinga-Kind-Opvoeding-Orthopedagoog-Ontwikkeling-Ouderschap

Kind

In liefdevolle verbinding (op)groeien tot wie je in de kern bent

Je baby/kind niet begrijpen, het hebben van zorgen over de opvoeding en twijfels over hoe je baby/kind het beste te ondersteunen (in zijn ontwikkeling) zorgen voor stress, twijfel en onrust. Ik ondersteun je bij het beter leren begrijpen en ondersteunen van je baby/kind. Dit brengt rust, zelfvertrouwen en plezier in het opgroeien en opvoeden. Het geeft je als ouder de mogelijkheid om weer vanuit verbinding te leren meebewegen en afstemmen op alle (ontwikkelings)fases die je tegenkomt in het laten (op)groeien van je baby/kind.

Nicolien-Lettinga-Geboorte-van-een-moeder-workshop-interactief

Geboorte v/e Moeder

Online programma

Een uitgebreid online programma voor de vrouw die wil groeien in haar moederschap en wil leren hoe ze de moeder kan zijn die ze wil zijn. Om op dat punt te komen starten we letterlijk bij het begin: je eigen start in het leven. Je ontdekt stap voor stap hoe dit je overgang naar én de beleving van het moederschap (nog) beïnvloed. Voor zowel de ‘pasgeboren’ moeder als voor de vrouw die al wat langer moeder is.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~

Contact

Twijfel je nog of ik je misschien kan helpen? Heb je hulp nodig om te beslissen wat van mijn aanbod bij je past? Of heb je een andere vraag? Voel je welkom om altijd vrijblijvend contact met me op te nemen!

Neem contact met me op via het formulier of stuur een e-mail naar hallo@nicolienlettinga.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van mij.

9 + 13 =