Je wil de beste moeder zijn die je kan zijn én lekker in je eigen vel zitten.

Dat kan!

Wellicht is één van mijn (online) masterclasses of workshops over het moederschap dan iets voor jou?

Nicolien-Lettinga-Agenda-Geboorte-van-een-moeder-Masterclass
Nicolien-Lettinga-Masterclass-Moederschap-Intuïtie

12 mei online masterclass Moederschap & Intuïtie

Jezelf opnieuw verbinden met je intuïtie als moeder

Twijfel je regelmatig aan je gevoel en de keuzes die je moet maken als moeder? Voelt dat wat je wil voor jezelf én je kind(eren) anders dan wat je in de boekjes leest of hoort in goedbedoelde adviezen? Intuïtie is een belangrijke raadgeefster, zeker in het moederschap. De overgang van vrouw naar moeder en alles wat bij deze transformatie komt kijken kan de verbinding met je intuïtie (flink) verstoren.

Tijdens deze online masterclass ga je ontdekken:
– Wat intuïtie eigenlijk is
– Wat er veranderd aan je gevoeligheid en intuïtie in het moederschap
– Hoe je meer kan leren vertrouwen op je (moederlijke) intuïtie

Schrijf je in voor de gratis online masterclass

Op donderdagavond 12 mei van 20.00 -21.00 uur kan je deelnemen aan deze gratis online masterclass die volledig in het teken staat van moederschap & intuïtie. Meld je via het formulier hiernaast aan en je ontvangt verdere info én je toegangslink voor de masterclass in je mailbox.

Kan je niet ‘live’ aanwezig zijn? Meld je dan ook gerust aan, want na afloop ontvang je de opname van de masterclass. 

Ja, ik meld me aan voor de online masterclass Moederschap & Intuitie

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~

Contact

Twijfel je nog of ik je misschien kan helpen? Heb je hulp nodig om te beslissen wat van mijn aanbod bij je past? Of heb je een andere vraag? Voel je welkom om altijd vrijblijvend contact met me op te nemen!

Neem contact met me op via het formulier of stuur een e-mail naar hallo@nicolienlettinga.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van mij.

7 + 7 =