Bijna met verlof

Nicolien | Babytolk

Bijna met verlof 

3e trimester, 30 weken zwanger en nog 3 dagen tot ik met verlof ga! Vanwege een heerlijke vakantie en alle feestdagen ga ik er al wat eerder fysiek tussenuit. Online kan je me de komende tijd denk ik nog wel even volgen. In ieder geval net zo lang tot ik nog zin heb om te schrijven en delen, want ik merk dat de beweging naar binnen al is ingezet.

Loslaten

En eerlijk gezegd vind ik met verlof gaan best wel een dingetje .. ik moet steeds echt wel even slikken als ik ‘nee’ moet zeggen tegen die lieve moeders die nog een consult voor hun baby willen aanvragen. Mijn bedrijf is eigenlijk mijn eerste ‘kindje’ en ik vind het best wel moeilijk om haar nu even los te mogen laten. Ik voel zoveel passie en plezier voor mijn werk .. maar ook mijn bedrijf mag net als ik in de rust om straks na mijn verlof opnieuw geboren te worden. Uiteraard met een flinke dosis OERMOEDERGEVOEL! 

Praktijk aan huis

Achter de schermen worden de eerste voorbereidingen voor deze bevalling al wel een beetje getroffen, want mijn praktijkruimte aan huis krijgt al steeds meer vorm! Op de foto zie je een eerste impressie van één van de fijne hoekjes in mijn ruimte. Ik heb vanmiddag heerlijk al mijn draagdoeken en babymassage materialen een plek gegeven (hallo vette nesteldrang!). Ik kan niet wachten tot de ruimte helemaal af is en ik hier na mijn verlof heerlijk mag verbinden met al die mooie mama’s en baby’s.

Maar straks mag ik eerst ons eigen kindje ontmoeten, laten landen, heel veel liefde geven, masseren en dragen en mijn eigen oermoedergevoel volop laten stromen. Ik kijk er naar uit ♥