Je wil de beste moeder zijn die je kan zijn én lekker in je eigen vel zitten.
Dat kan!

Of je nu vragen hebt over je newborn of over een al wat ouder kindje; er is altijd een passend aanbod voor jou. Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen. 

Nicolien-Lettinga-hspcoach-individueel

Newborn

0-4 maanden

Je baby beter leren begrijpen en ondersteunen én ontdekken wie jij zelf bent als moeder brengt rust, zelfvertrouwen en een nieuwe balans. Het zorgt dat je meer kan genieten van alles dat het moederschap brengt tijdens die bijzondere én intense babyfase. Praktische tools zoals babymassage, het gebruik van een draagdoek en herkennen van huilgeluiden/lichaamstaal zijn hierbij absoluut onmisbaar!

Vanaf 4 maanden

4 maanden tot 2,5 jaar

Je wil de beste moeder zijn die je kan zijn én lekker in je eigen vel zitten. En dat kan! Wanneer je je kind beter leert begrijpen en ondersteunen én je ontdekt wie jij als moeder bent/zou willen zijn brengt dat (innerlijke) rust, zelfvertrouwen en plezier in het opgroeien en opvoeden. Het geeft je de mogelijkheid om te leren meebewegen en afstemmen met alle (ontwikkelings)fases die je tegenkomt in het laten (op)groeien van je kind én jezelf.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~

Contact

Je mag me altijd vrijblijvend een korte vraag stellen. Zo kan je voelen of mijn manier van werken en mijn aanbod bij jou en je kind passen.

Neem contact met me op via het formulier of stuur een e-mail naar hallo@nicolienlettinga.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van mij. 

4 + 1 =