Dit lijf creëerde nieuw leven

Zwangerschap | Lichaam | Schildklier

Dit lijf creëerde nieuw leven

Dit lijf .. creëerde nieuw leven, droeg haar 9 maanden lang, gaf geboorte en voedt haar. En daar ben ik mijn lijf vreselijk dankbaar voor!

Opgebrand

Ik heb mijn lijf namelijk 2x volledig op laten branden. Vanuit die situatie ontwikkelde ik allerlei klachten, mijn schildklierziekte verergerde en er werd een gen afwijking ontdekt. Een zwangerschap werd me in eerste instantie afgeraden en zelfs niet mogelijk geacht.

Verbinding

Ik was boos op mijn lijf. Trad volledig uit verbinding. Maar mijn lijf wilde niets liever dan geheeld worden. Voorbereid worden. Gevoeld én gehoord worden. Ik heb heel veel geïnvesteerd in dit proces. Van uren coaching tot massages en hoogwaardige supplementen (en nog meer). Ik ben buiten de gebaande paden getreden. Gevallen en weer opgestaan om uiteindelijk de verbinding met mijn lijf weer te vinden en herstellen. 

Gevoelig

Ik besef me vreselijk goed hoe gevoelig dit onderwerp (zwangerschap) kan zijn. Maar toch wil ik deze woorden delen. Omdat ik voel dat het nodig is. Omdat ik voel dat ik niet de enige vrouw ben die de verbinding met haar lijf zo mist(e).


Wel wil ik je op het hart drukken dat dit mijn verhaal én mijn proces is. Het is niet beter of de waarheid! Ik wens je heel veel liefde en kracht waar je ook mag staan in jouw proces, in jouw verhaal 🌟