Eva is geboren

Nicolien Lettinga

Eva is geboren!

15 februari 3.15 uur, daar is ze, Eva is geboren!

Thuisbevalling

Ik kijk dankbaar terug op mijn mooie thuisbevalling. Ik heb geboorte gegeven aan een prachtige ziel en wolk van een dochter, Eva. En tegelijkertijd werd ik ook als moeder geboren. Het voelt letterlijk alsof ik ben open gekraakt!

Oergevoelens

Geboorte geven bracht echter nog veel meer met zich mee. Oergevoelens, haar nu al voor alles willen beschermen, angsten, overweldigd zijn, mensen die ineens van alles van mij en haar willen, daar mega overprikkeld van raken, de ogen uit mijn kop janken omdat ik stijf sta van de hormonen, tepelkloven ..

Onvoorwaardelijke liefde

Maar ook een diep gevoel van onvoorwaardelijke liefde, intens geluk, verbinding en dankbaarheid. En opnieuw dikke tranen als zij me tijdens het voeden met haar grote ogen doordringend aankijkt, een grote slok neemt en vervolgens zachtjes en tevreden haar handje op mijn borst legt. En dan komt het écht binnen .. ik ben mama, haar mama!

Samen op een wolk die alle kleuren van de regenboog mag zijn, omdat dat is wat het is 🌈 

#mijnoermoedergevoel #geboorte #moederschap