I don’t know where I’m going but I’m on my way

I don’t know where I’m going but I’m on my way

Wat een week vol ontwikkeling! Maandag startte ik mijn week met het delen van mijn allereerste video  en wauw wat veel mooie reacties kreeg ik daar op. Een gevoel van dankbaarheid overheerst nog steeds.

Herkenbaar

Opvallend vond ik dat zoveel mensen wel iets herkenden in mijn verhaal. Dank je wel als je dit met me hebt gedeeld. Hierdoor werd voor mij nog eens extra bevestigd dat het belangrijk is om hooggevoeligheid, stress, depressieve gevoelens, perfectionisme, het ontbreken van de roze wolk enz. bespreekbaar te blijven maken.

Verschillende vormen

En dat blijf ik doen. In verschillende vormen én in mijn coaching. Van wandelcoaching tot spiegelcoaching en het gebruik van een draagdoek, babymassage en babytaal .. welke vorm je ook aanspreekt het begint met het zetten van een stap, in beweging komen. En dat heb ik deze week zelf ook gedaan.

Dankbaar

Aankomende week vervolg ik mijn weg, maar nu sluit ik eerst nog even mijn ogen, haal ik adem en ga ik nog even een potje flink dankbaar zitten zijn