Je kleine lijfje gedragen door de mijne 

Draagdoek | Draagconsult

Je kleine lijfje gedragen door de mijne 

Jouw ademhaling voel ik tegen mijn buik. Ik adem rustig mee. Want ik voel dat je het nodig hebt. Mijn innerlijke rust waar je op kan steunen. Zodat je alle prikkels en ervaringen weer rustig los kan laten. Weer zachtjes en liefdevol kan landen in jouw lijfje.

De wijde wereld in

Want al vanaf het moment dat je geboren werd, met je grote bruine ogen wagenwijd open, ben je er klaar voor om de wijde wereld in te gaan. Hoofd omhoog en gaan met die banaan! En daar kan ik als jouw mama écht nog wel wat van leren!

Tijd

Maar tegelijkertijd is jouw lijfje nog maar klein en heeft zij tijd nodig om fysiek te groeien en te wennen. En die tijd mag je nemen ook al is tijd nog een onbekend begrip voor jou.

Wennen

“Het is ook behoorlijk wennen dat leven hier op aarde hè?” fluister ik je zachtjes toe. Je blik zegt me genoeg en ik geef je een kus op je hoofdje. Zachtjes leg je je hoofdje neer op mijn borst en val je rustig in slaap.

Gedragen door mijn lijf en omvat door een zachte warme doek 💛