Laat je baby liefdevol landen

Babymassage | Aanraking | Landen

Laat je baby liefdevol landen

Ruim 3 jaar geleden behaalde ik mijn certificaat docent babymassage. Toen nog niet wetende dat ik 3 jaar later mijn eigen dochter iedere dag zou gaan masseren.

Ontspannen, ontladen & verwerken

De ene keer uitgebreid haar hele lijfje de andere keer alleen haar voetjes of haar hoofdje. Ik voel intuïtief aan wat zij nodig heeft. Onder mijn handen voel ik haar ontspannen, ontladen, verwerken en steeds verder in haar lijfje zakken. Ik ben blij dat ik haar op deze manier liefdevol kan laten landen.

Aanraking

Aanraking, het is van levensbelang voor je baby. In je baarmoeder wordt je baby constant aangeraakt. Je baarmoeder omvat je baby volledig en masseert je baby eigenlijk continu. Na de geboorte valt dit weg, maar de behoefte naar aanraking blijft wel degelijk bestaan. Ik wil je daar graag bewust van maken. 


Help jij je baby ook liefdevol landen in zijn/haar lijfje buiten je buik? Het is zo ontzettend nodig lieve mama’s (én professionals!) 💛