Inspiratie en tools voor meer bezieling, verbinding en plezier in je persoonlijke leven en/of het ouderschap

Laat je inspireren!

Nicolien-Lettinga-Masterclass-Workshop-Gastles-College-Innerlijk-Groei-Ouderschap-Kind-Orthopedagoog

 Masterclasses & workshops:

Nicolien-Lettinga-Masterclass-Intuitie-Moederschap-Geboortepatronen

Online masterclass Intuïtief schrijven

Een hoofd vol gedachten .. dat klinkt misschien bekend? Misschien heb je ook al van alles uitgeprobeerd om uit je hoofd en meer met je gevoel in contact te komen? Herkenbaar! Tot ik ontdekte hoe ik mijn gevoel via mijn pen kan laten spreken en daardoor makkelijker verbinding kan maken met dat waar mijn hoofd niet altijd bij kan. Mijn schrijfmomentjes brengen me rust, verwerking, helderheid, vertrouwen én vooral een gevoel van verbinding met mezelf!

Nicolien-Lettinga-Geboorte-van-een-moeder-workshop-interactief

Online masterclass Moederschap & Intuïtie

Twijfel je regelmatig aan je gevoel en de keuzes die je moet maken als moeder? Voelt dat wat je wil voor jezelf én je kind(eren) anders dan wat je in de boekjes leest of hoort in goedbedoelde adviezen? Intuïtie is een belangrijke raadgeefster, zeker in het moederschap. De overgang van vrouw naar moeder en alles wat bij deze transformatie komt kijken kan de verbinding met je intuïtie (flink) verstoren.

Wat klanten zeggen

Toen ik bij Nicolien de praktijk binnen kwam voelde ik mezelf meteen thuis door de rust, kleuren, geuren en mooie stenen. De klik was er meteen en ik kon volledig mezelf zijn. Nicolien is echt een topper. Ze voelt heel goed aan wat jij als persoon nodig hebt en begeleid je zo fijn als je net dat laagje dieper gaat, wat niet altijd makkelijk is. Nicolien kan je bepaalde inzichten geven die je diep van binnen weet maar niet altijd bewust van bent. Ze geeft je de ruimte en spiegels om juist de lastige dingen aan te gaan op een hele prettige manier. Na het gesprek loop ik heel enthousiast de deur uit en lijkt het alsof ik op wolken loop. Ik gun iedereen een coaching sessie met Nicolien. Het geeft je heel veel inzichten en helpt je te groeien als mens.

~ Marjolein ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~