Voor professionals:

Mentorgroep

 

“Samen met andere gelijkgestemde professionals groeien op het gebied van werk en als mens”

Nicolien-Lettinga-Mentorgroep-Pedagogen-Orthopedagogen-Pedagogisch-Medewerkers

De mentorgroep is een groep van gelijkgestemde professionals die toe zijn aan verdieping en groei ..

In de mentorgroep gaan we samen aan de slag met vragen/onzekerheden die je ervaart in je werk, bespreken we casussen (anoniem) en werken we met elkaar aan doelen. Daarnaast verzorgd Nicolien mini masterclasses over uiteenlopende onderwerpen.

Op dit moment zijn de mentorgroepen nog in ontwikkeling. Binnenkort vind je op deze pagina alle informatie rondom de verschillende mentorgroepen georganiseerd en begeleid door Nicolien.

Meld je middels de formulieren hieronder geheel vrijblijvend aan voor een van de wachtlijsten van de mentorgroepen. Je ontvangt als eerste alle informatie en de mogelijkheid tot aanmelden voor een van de mentorgroepen.

Ja, ik meld me aan voor de wachtlijst Mentorgroep Pedagogen & Coaches

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ja, ik meld me aan voor de wachtlijst Mentorgroep Kinderopvang

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~