Je wil meer verbinding met je kind én jezelf ervaren.

Dat kan!

Hieronder lees je wat ik voor je kan betekenen en hoe je met mij kan werken. 

Nicolien-Lettinga-hspcoach-individueel

Newborn consult

0-4 maanden

Je baby beter leren begrijpen en ondersteunen én ontdekken wie jij zelf bent als ouder brengt rust, zelfvertrouwen en een nieuwe balans. Het zorgt dat je meer kan genieten van alles dat het ouderschap brengt tijdens die bijzondere én intense babyfase. Praktische tools zoals babymassage, het gebruik van een draagdoek en herkennen van huilgeluiden/lichaamstaal zijn hierbij absoluut onmisbaar!

Nicolien-Lettinga-Geboorte-van-een-moeder

Matrescentie consult

Voor als je net moeder bent, maar ook als je al langer moeder bent

Wanneer je als vrouw leert begrijpen wat er allemaal gebeurt tijdens de transformatie van vrouw naar moeder en je ontdekt wie jij als moeder bent en/of zou willen zijn én je jezelf en jouw emoties beter leert begrijpen en ondersteunen, brengt dat (innerlijke) rust, zelfvertrouwen en uiteindelijk meer plezier in het moederschap, opvoeden en laten opgroeien van je kind(eren). Het geeft je de mogelijkheid om te leren meebewegen en afstemmen met alle (ontwikkelings)fases die je tegenkomt, bij jezelf én je kind(eren).

Nicolien-Lettinga-Geboorte-van-een-moeder-workshop-interactief

Geboorte v/e Moeder

Online cursus

In deze online cursus Geboorte van een Moeder help ik jou te ontdekken welke overtuigingen en gedragingen hun oorsprong vinden in de start van je leven, maar ook welke van deze overtuigingen en gedragingen nog actief zijn en je moederschap dus nog onbewust beïnvloeden. Door deze laagjes af te pellen en je zelf letterlijk te ont-wikkelen, kan je (moederlijke) intuïtie weer meer vrijuit stromen. Vervolgens zal ik je leren hoe je je intuïtie kan (h)erkennen, zodat het een échte kracht wordt in jouw moederschap.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~

Contact

Twijfel je nog of ik je misschien kan helpen? Heb je hulp nodig om te beslissen wat van mijn aanbod bij je past? Of heb je een andere vraag? Voel je welkom om altijd vrijblijvend contact met me op te nemen!

Neem contact met me op via het formulier of stuur een e-mail naar hallo@nicolienlettinga.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van mij.

2 + 8 =