Inspiratie
in gesproken én geschreven woord

Ervaringen en inspiratie vang ik heel graag in woorden. Ik klim daarom regelmatig in de ‘digitale pen’ en achter de microfoon om dit met jou te delen middels blogs en mijn podcast. Hieronder vind je de meest recente berichten en afleveringen vol met persoonlijke verhalen, tips, veel gestelde vragen, inspiratie uit bijzondere consulten en mooie gesprekken. Luister én lees je mee?

Nicolien Lettinga Podcast

Wat leuk dat je naar mijn podcast wil luisteren! Mijn podcast is op dit moment te beluisteren op Spotify. Door hiernaast op de afbeelding te klikken kom je bij de meest recente aflevering.

Vind je mijn podcast waardevol? Laat dan een review achter of deel de podcast en jouw inzichten op je social media. Vergeet me niet even te taggen. Op die manier inspireer en motiveer je anderen om ook te gaan luisteren.

Lees je liever? Scroll dan even naar beneden naar de meest recente berichten.

Recente berichten

De niet zo ‘roze wolk’

De niet zo ‘roze wolk’

Als je mij al langer volgt dan weet je wellicht dat het einde van mijn zwangerschap en de 2,5 jaar na de geboorte van Eva alles behalve een roze wolk was. Na 9 maanden proberen mijn hoofd boven water te houden kwam kwam de diagnose postpartum depressie en ..

Werken met baby’s is geen trucje

Werken met baby’s is geen trucje

Werken met baby’s is geen trucje. In de praktijk zie ik dit helaas wel vaak gebeuren. En ik begrijp het, want hoe frustrerend is het als je een kindje niet begrijpt, je alles al geprobeerd hebt en hij blijft huilen of niet gaat slapen. Dit zijn vaak de momenten waarop ik word ingeschakeld, zowel door professionals als moeders ..

Hoe bewust is een baby?

Hoe bewust is een baby?

Al eerder schreef ik dat ik de wereld van baby´s magisch vind. Met name de enorme intelligentie die een baby bezit vind ik fascinered. Gelukkig toont steeds meer wetenschappelijk onderzoek aan dat het bewustzijn van een baby groot is. Het is daarom eigenlijk té bizar dat er tijden in de geschiedenis waren waarbij baby´s zonder verdoving werden geopereerd ..

Wat doet een Orthopedagoog?

Wat doet een Orthopedagoog?

“Doe je dan iets met botten?” is een vraag die mij regelmatig wordt gesteld als ik vertel dat ik werk als Orthopedagoog. De mensen die deze vraag stellen verwarren een Orthopedagoog echter met een Orthopeed. Ondanks dat de benamingen wat van elkaar weg hebben zijn Orthopedie en Orthopedagogiek twee totaal verschillende stromingen ..

Emotionele survivalgids voor moeders

Dit gratis e-book zit boordevol informatie, inspiratie én 5 praktische oefeningen die je begeleiden door jouw oerwoud van emoties naar het (oer)moedergevoel in jou!

Ja, ik wil dat gratis e-book!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~