Wil je een gevoel van totale ontspanning, geborgenheid en diepe verbinding met jezelf (en je kind) ervaren?

 

Laat je omvatten door de Rebozo!

Nicolien-Lettinga-Rebozo-Massage-Zwangerschapsklachten
Nicolien-Rebozo-massage

Rebozo Massage

Ervaar diepe ontspanning en verbinding

Misschien ben je zwanger en heb je last van harde buiken, de zwaarte van je buik, pijn in je onderrug of een zeer stuitje? Of voel je als vrouw en/of als moeder sterk de behoefte om een moment van rust te creëren voor jezelf? Wellicht voel je al een langere tijd spanning in je lijf of kom je moeilijk uit je hoofd/gedachten? Rebozo massage kan jou als (zwangere) vrouw veel verlichting bieden. De wiegende bewegingen met de doek van top tot teen zorgen voor een diepe ontspanning in je gehele lijf en geest. 

Nicolien-Lettinga-Rebozo-Sluitingsritueel-Sluitende-Massage

Rebozo Sluitingsritueel

Afsluiting van een bijzondere periode

Het Rebozo sluitingsritueel is een bijzonder ritueel waarbij we samen de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd vieren en afsluiten. Binnen veel culturen bestaat de kraamperiode uit 40 dagen (6 weken). In Mexico bijvoorbeeld ontvangt een vrouw na deze 40 dagen het Rebozo sluitingsritueel dat dient als afsluiting van deze periode. Het is een bijzonder helend en ondersteunend ritueel op zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch gebied. Ook wanneer de ‘roze wolk’ bijvoorbeeld uitbleef.

Wat klanten zeggen

Ik heb onlangs een Rebozo massage ervaren bij Nicolien. Voornamelijk voor de ontspanning, maar ik had ook wat last van lichamelijke pijntjes ivm mijn zwangerschap. Wat een heerlijke methode is dit dan tijdens de zwangerschap! Ik lag er helemaal ontspannen bij en Nicolien gebruikte meerdere doeken en posities. Zeker op het einde van je zwangerschap is dit fijn voor de buik die wat zwaarder begint te worden. Ik raad het zeker aan tijdens de zwangerschap en kan ook niet wachten op het sluitingsritueel wat ik graag na mijn bevalling wil ervaren.
Bedankt lieve Nicolien!

~ Anne ~

Contact

Je mag me altijd vrijblijvend een korte vraag stellen. Zo kan je voelen of mijn manier van werken en mijn aanbod bij jou en je kind passen.

Neem contact met me op via het formulier of stuur een e-mail naar hallo@nicolienlettinga.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van mij.

Let op! Wacht je op een reactie van mij? Kijk voor de zekerheid eens in je spambox.

2 + 10 =