Vrijheid

Nicolien Lettinga

Vrijheid

“Als je echt in verbinding bent met je ware zelf voelt niets meer zwaar. Jij bent maar voor één ding verantwoordelijk en dat is voor je eigen leven. Verder ben je vrij.”

Vragen over vrijheid

Vrijheid, wat betekent dat voor mij? Hoe ziet het moederschap er voor mij uit als ik volledig vrij ben? Hoe zie ik de geboorte van mijn baby vanuit vrijheid? Hoe wil ik mijn baby laten landen als ik volledig vrij ben? Welke keuzes zou ik vanuit vrijheid willen maken?

Verantwoordelijkheid

Ik sta bewust even stil bij deze vragen. En wat is het toch verleidelijk om mee te gaan met de (beperkende) overtuiging die ik nog heb. Maar wat er geschreven staat bij de uitwerking van deze kaart voel ik helemaal; “Jij bent maar voor één ding verantwoordelijk en dat is voor je eigen leven. Verder ben je vrij.” Wat wil IK? En wat wil JIJ lieve vrouw?

Wat zou jij antwoorden op bovenstaande vragen?

Ik schrijf en creëer heerlijk verder aan mijn online programma. Een programma waarin ik een stukje met je mee zal lopen om je de kracht van je eigen oermoedergevoel te laten ontdekken en ervaren. Een programma vol praktische tools waarmee je je baby beter leert begrijpen en ondersteunen, zodat hij zacht kan landen. Wat een VRIJHEID om te mogen doen ?