Workshop Baby’s Beter Begrijpen

Baby’s Beter Begrijpen

De reis van buik naar buitenwereld, een intens avontuur! Over dit avontuur willen baby’s ons veel vertellen en tijdens deze workshop neem ik je mee in dat verhaal. Ervaringen die een baby in de periode van conceptie, zwangerschap, geboorte en eerste levensmaanden opdoet zijn van grote invloed op zijn belevingswereld en gedrag. Wanneer we begrijpen hoe deze periode een baby beïnvloed en welke ´spiegels´ hierin verborgen liggen, ga je zien waarom een baby veel kan huilen, onrustig is, niet slaapt, slecht drinkt, spuugt, overstrekt enz. én hoe je een baby dan het beste kan ondersteunen.


Nicolien | Baby's Beter Begrijpen

Baby's Beter Begrijpen

Meer informatie ontvangen?

Tijdens deze interactieve workshop komen alle praktische tools én informatie voorbij die je wil weten als je zwanger bent en/of als je (net) moeder bent geworden van een (jonge) baby. Daarnaast zal er voor (pedagogisch) professionals die met baby’s werken een speciale variant van deze workshop beschikbaar komen.

Interesse in de workshop Baby’s Beter Begrijpen? Vanaf april 2020 gaat de workshop van start! Wil je op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende workshop en verdere informatie? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.