Wil je als professional groeien op het gebied van werk én als mens?

Wellicht spreekt mijn aanbod voor professionals je dan aan! Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Nicolien-Lettinga-werken-met-babys
Nicolien-Lettinga-Kinderopvang-Pedagogisch-Coach-Mentorgroep

Training werken met baby’s

Pedagogisch professionals (kinderopvang)

In deze training staan de interactievaardigheden rondom de babyontwikkeling centraal, maar er is ook aandacht voor de motorische, sociaal-emotionele en taalontwikkeling van de baby. Pedagogisch professionals leren reflecteren op hun pedagogisch handelen, er wordt gekeken naar de groepsruimte, materialen en de samenwerking met collega’s en ouders komt aan bod.

Nicolien-Lettinga-Masterclass-Intuitie-Moederschap-Geboortepatronen

Gastles, masterclass of workshop

(Pedagogisch) Professionals

Binnenkort meer info.

Nicolien-Lettinga-Babyopvang-Kinderopvang-Pedagogisch-Medewerker

Mentorsessie

(Pedagogisch) Professionals

Voor professionals die toe zijn aan verdieping en groei, zowel op het gebied van werk als op persoonlijk vlak. Samen gaan we aan de slag met vragen/onzekerheden die je ervaart in je werk, bespreken we casussen en werken we met elkaar aan doelen. Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~

Contact

Twijfel je nog of ik je misschien kan helpen? Heb je hulp nodig om te beslissen wat van mijn aanbod bij je past? Of heb je een andere vraag? Voel je welkom om altijd vrijblijvend contact met me op te nemen!

Contact opnemen kan via het formulier of stuur een e-mail hallo@nicolienlettinga.nl en je hoort spoedig van me!

10 + 15 =