Doorverwijzen of behoefte aan consultatie en advies?

Of wil je als professional groeien op het gebied van werk én als mens?

Wellicht spreekt mijn aanbod voor professionals je dan aan! Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Nicolien-Lettinga-werken-met-babys
Nicolien-lettinga-consultatie-advies-jonge-kind-infant-mental-health

Consultatie & Advies

Organisaties & (individuele) professionals

Soms loop je vast in de begeleiding/behandeling van ouder(s) en kind(eren). Middels een consultatie kijk, voel en denk ik met je mee en breng ik graag mijn expertise in op het gebied van o.a. het zeer jonge kind (IMH), ouderschap en opvoeding. Samen zoeken we naar de juiste ingang en vormen we een plan van aanpak. Consultatie en advies betreft maatwerk. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Nicolien-Lettinga-Kinderopvang-Pedagogisch-Coach-Mentorgroep

Baby’s Beter Begrijpen & Begeleiden

Pedagogisch professionals (kinderopvang)

In deze training ontwikkelt de pedagogisch professional zich tot een échte babyspecialist die baby’s vanuit verbinding kan begrijpen en begeleiden. De pedagogisch professional leert om de individuele behoeftes van de baby te onderzoeken en begrijpen en de baby afgestemd te begeleiden op de groep. Hierbij leert de pedagogisch professional streven naar het creëren van een pedagogisch klimaat waarin balans is tussen veiligheid en uitdaging, zodat baby’s zich moeiteloos kunnen ontwikkelen en een hoge mate van welbevinden ervaren.

Nicolien-Lettinga-Masterclass-Intuitie-Moederschap-Geboortepatronen

Gastles, masterclass of workshop

Organisaties, evenementen & trainingen

Mijn kennis, ervaringen en inzichten deel ik graag middels een op maat gemaakte gastles, masterclass of workshop. Varierend van babymassage in de kinderopvang, verdieping in thema’s als hechting en geboortepatronen tot persoonlijke groei of andere onderwerpen naar keuze. Een gastles, masterclass, training of workshop betreft altijd maatwerk. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om samen de mogelijkheden te verkennen.

Nicolien-Lettinga-Babyopvang-Kinderopvang-Pedagogisch-Medewerker

Mentorsessie

Pedagogisch- & (jonge) kind professionals

Voor professionals die toe zijn aan verdieping en groei, zowel op het gebied van werk als op persoonlijk vlak. Samen gaan we aan de slag met vragen/onzekerheden die je ervaart in je werk, bespreken we casussen en werken we met elkaar aan doelen. Zowel individueel als in groepsverband mogelijk. De mentorsessie is ook geschikt voor professionals die als zelfstandige (een praktijk) starten en hierover willen sparren.

Wat klanten zeggen

Nicolien is een bijzondere vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze kan je op een mooie manier teruggeven wat jou baby, dreumes je wilt vertellen en wat het daarnaast ook over jou vertelt. Een enorm mooi waardevol cadeau voor jezelf én je kindje! Als je vastloopt maar ook als je op een diepere laag contact wilt met jezelf en je kindje kan ik alleen maar zeggen; DOEN. Het is het meer dan waard! Dank je wel lieve Nicolien.

~ Ellen ~

Ik heb verschillende consulten bij Nicolien gehad, en wat is zij een geweldige vrouw! Ze voelt je kindje en jou perfect aan waardoor er gelijk een hele warme en relaxte energie loskomt. Ze heeft mij geholpen met de onzekerheden van beginnend moederschap, het leren begrijpen van mijn dochter en daardoor ook mezelf leren begrijpen. Maar ook heeft ze me de voordelen van een draagdoek en babymassage laten zien waar ik, met onze in het begin onrustige dochter, heel veel aan gehad heb! Ze is professioneel, kundig, warm en toegankelijk. Nicolien, je bent een topper!

~ Sabine ~

Er komt je veel op je af als nieuwe moeder. Nicolien heeft ons op veel vlakken al zo goed geholpen en dat doet ze nog steeds. Naast de babymassage en het leren hoe je baby te dragen met een draagdoek, kunnen we altijd met vragen bij haar terecht. Ze heeft ons tips gegeven over het slapen, maar ook over omgaan met krampjes. Je bent een topper en zeker een aanrader! Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte.

~ Marsha ~

Contact

Twijfel je nog of ik je misschien kan helpen? Heb je hulp nodig om te beslissen wat van mijn aanbod bij je past? Of heb je een andere vraag? Voel je welkom om altijd vrijblijvend contact met me op te nemen!

Contact opnemen kan via het formulier of stuur een e-mail hallo@nicolienlettinga.nl en je hoort spoedig van me!

Let op! Wacht je op een reactie van mij? Kijk voor de zekerheid eens in je spambox.

11 + 15 =