Nicolien

Mijn naam is Nicolien,

Kijk eens naar mijn filmpje, daarin vertel ik meer over mezelf.
P

Nicolien | huilbaby | spiegelen

Laten we kennismaken ..

Hoi! Ik ben Nicolien en ik neem je graag een stukje mee in mijn verhaal, want waarom doe ik wat ik doe?

Huilbaby, mijn eerste kennismaking

2 angstige en van vermoeidheid doorlopen ogen kijken me vragend aan. Achter haar in een met plastic omgeven bak dat als wiegje dient ligt haar baby. Eindelijk in slaap. Opnieuw vinden haar diep vermoeide vragende ogen de mijne als ik haar het dagprogramma overhandig dat ik zojuist heb gemaakt. Ik voel haar diepe verdriet, haar gevoel van falen, schaamte.

Dit moment, 7 jaar geleden tijdens mijn jaarstage op de kinderafdeling van het ziekenhuis, was het moment dat ik voor het eerst kennismaakte met de term ‘huilbaby’ en een daarbij horend protocol. Had ik toen maar geweten wat ik nu weet. Wat had ik deze moeder graag willen leren hoe ze haar baby kon masseren, kon dragen in een draagdoek, de geluiden, lichaamstaal en spiegels van haar baby kon begrijpen. Maar ik had vooral een arm om haar heen willen slaan, haar willen vertellen dat het oké is het even niet te weten, dat ze het niet alleen hoeft te doen.

Ontketening van een zoektocht

Ik ben deze vrouw vreselijk dankbaar. Dankbaar dat ze mij, de onzekere stagiaire, op een voor haar ontzettend kwetsbaar moment in de ogen keek. Dat ze in mij een zoektocht ontketende.

Een zoektocht naar kennis en vaardigheden om iets voor deze jonge en kwetsbare doelgroep te kunnen betekenen. Een zoektocht naar mezelf en mijn eigen intuïtie. Toen nog niet wetende dat mijn intuïtie en het vermogen om intuïtief contact te kunnen maken met baby’s mijn kracht is. En dat ik dat eigenlijk voortdurend al deed, nee dat besefte ik me toen nog niet.

Nicolien | Baby Coach

Nicolien | Babycoaching | Spiegelen


Zachte landing & oerstevige basis

En nu 7 jaar later, zelf moeder en een baby in mijn armen .. voel ik alleen nog maar meer het verlangen om mijn kennis en kracht te delen, zodat nog veel meer vrouwen, moeders én professionals baby’s vanuit intuïtie een zachte landing en oerstevige basis kunnen geven.

En verder over Nicolien ..

l Ik kom uit Dronten, vertrok voor de liefde naar Poeldijk en droom van wonen in de heuvels van Zuid-Limburg
l Never not learning! Gek op leren, boeken lezen en persoonlijke ontwikkeling
l Ik kan inmiddels een muur behangen met diploma’s/certificaten van alle prachtige opleidingen/cursussen die ik heb gevolgd
l
Er staat altijd een bos verse bloemen bij mij in huis
l Ik was zelf een huilbaby
l
Stiekem getrouwd in het mooie Maastricht toen ik 31 weken zwanger was
l
Gek op het verzamelen van mooie carddecks, edelstenen en oliën

l Sporten .. verschillende geprobeerd, maar ik word het meest gelukkig van wandelen in de duinen en op het strand met mijn dochter in de draagdoek

 

” Even The Smallest One Can Change The World “

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan! Ik ontmoet je graag. 

Met liefs,

Nicolien